Проектиране на мебели и интериор

Вие сте новодомци? Решили сте да освежите дома си и да смените интрериора или просто планирате ремонт? Преди да се втурнете по магазините в търсене на необходимите материали и оборудване е важно да обмислите всяка подробност. Най-добре това се получава с проектиране на помещението, което ще се ремонтира. Нагледно да се визуализира всяка подробност – стени, подова настилка, таван, осветление ... детайлите са много. За човек, който не се занимава с това постоянно задачата може да се окаже доста трудна. Избор на различни материали, съчетаване на цветове. На пазара има голямо разнообразие - От къде да купим? В интернет има много и красиви проекти – Подходящи ли са те за дома ни? Да отделим време да посрещнем доставчика, да организираме подреждането... Всичко това изисква много време и не малко нерви. Толкова по-лесно е ако се работи с един човек или екип, които се грижат за всичко. Ето защо ние от АртЕст Мебели предлагаме комплексната услуга изпълнение на цялостния проект – проектиране и визуализация, производство и доставка, ремонт до ключ.

Защо е необходимо проектирането на интериора и мебелите?

- Визуализацията – Ще имате възможност да витите как ще изглежда помещението след ремонта
- Функционалните и технически особености на интериора – По време на работата с дизайнера и при проектирането се отчитат всички детайли на бъдещия интериор
- Има възможност да се преразгледа всеки от планираните елементи – Понякога на клиентите им е трудно да си представят матерала, цвета и размерите на отделните елементи в интериора
С помощта на дизайнерския проект се създава интериор по ваш вкус, в който максимално ще бъдат предвидени функционалните особености и вашите желания. Освен това този интериор ще бъде уникален, проектиран само и единствено за вас и вашия дом.
Наличиенто на дизайнерски проект ще побогне в работата ви с ремонтните бригади. Няма да се налага да се обяснява и преправя или да се връща назад в процесите. Неразбирателсвата между вас и работниците биха били сведени до минимум.

Създадохме „VRG Design” Ltd. през 2008 година с основната цел да подпомага инвеститорите и фирмите, които се занимават с управление на недвижими имоти, а също и собствениците на жилища в апартаментни комплекси, чиито напрегнато ежедневие не им дава възможност да търчат по магазините и да избират мебели, завеси, техника… Това правим ние за Вас и при това с удоволствие от добре свършената работа. Към всеки проект подхождаме индивидуално, с желанието да удовлетворим изискванията на клиентите. След избора на модели и цветове Вие не се ангажирате с нищо, освен да ни посрещнете при доставката – всичко останало е наша грижа. Сроковете и цените при които работим са конкурентни. Това могат да споделят някои от нашите клиенти – Ваканционен Клуб „Калиакрия” край гр. Каварна, „Тракийски Скали“ Голф и СПА, ВК „Бяла Виста“ гр. Бяла, ВК „Ахелой Палас“ гр. Ахелой и много други частни клиенти.

За да улесним своите клиенти през 2012 година в гр. Варна отворихме шоу-рум под марката АртЕст Мебели – Мебели Масив … и не само! Следвайки новите тенденции за екологични продукти фирмата се специализира в проектиране и предлагане на Мебели от Масив – обзавеждане за частни домове и хотели. Целта ни е да предлагаме основно масивни мебели, аксесоари от керамика и дърво, произведени в България. Проектираме обзавеждане от всякакъв вид дървесина – бял бор, липа, бук, дъб, орех, череша. В нашето студио ще намерите не само продуктите на партньорите ни, но и собствена ни линия под марката ArtEst Мебели Масив. На нашите клиенти предлагаме комплексно обслужване – дизайн и проектиране на кухни, спални, трапезарии, цялостни интериорни решения на къщи и апартаменти, 3D визуализации, консултации, изработка, доставка и монтаж.

Общи условия